Времето на предизборната кампания да се използва да бъдат откроени важните

...
Времето на предизборната кампания да се използва да бъдат откроени важните
Коментари Харесай

Мария Габриел призова: Да си дадем шанс след изборите да се върнем един към друг

Времето на предизборната кампания да се употребява да бъдат откроени значимите неща за българските жители, промените, методът, по който да се случат, с цел да си дадем късмет след изборите да се върнем с почитание един към различен, с явен ангажимент какво желаеме да създадем и да не позволим операциите, разделянето да вземат превес. За това прикани вицепремиерът и външен министър в оставка Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.  

Тя благодари на премиера в оставка акад., че „ с него в никакъв случай не надвишихме границата, от която диалогът сред нас щеше да стане неосъществим “.

Габриел означи значимостта на политическата просвета на разговор и почитание към другия, все пак тя добави, че всички сме станали очевидци на това какво се случва, „ когато по време на договарянията получаваш условия, които се трансформират всеки ден, когато по време на договарянията стане ясно, че нямаме ясна точка, до която да достигнем дружно “.

Попитана дали президентът е подложен пред ограничен избор за длъжностен министър председател с измененията в Конституцията, Габриел съобщи, че не може да дава отговор от името на президентската институция. В този миг е най-важно всеки да остане с уважението към институцията и нейните пълномощия, сподели още Габриел.  

На въпрос дали " се вижда " на някаква позиция след вота, Габриел съобщи, че не може да даде отговор на този стадий заради една причина. " До ден финален на това държавно управление ще извършвам съзнателно отговорностите като вицепремиер и министър на външните работи ", уточни тя. Когато останеш фокусиран върху това да вършиш работата си с готовност, да има резултат – Шенген, само че и доста други стъпки, това е най-хубавото, сподели Габриел. Тя добави, че е значимо да се покаже, че държавното управление се е заело България да се развива по европейски стандарти, за това страната ни да е приближен, благонадежден сътрудник на страните членки на Европейски Съюз и на НАТО. 

Вярвам, че на всички огромната ни цел е България да бъде една съвременна европейска страна, сподели още Габриел, предава Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР